• Θερμίδες: 240 kcal
  • Πρωτεΐνες: 17 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 5 γρ.
  • Λιπαρά: 24 γρ.

*διατροφική ανάλυση ανά μερίδα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 50 γρ. αβοκάντο
  • 2 ροδέλες κρεμμυδιού
  • 2-3 ροδέλες κόκκινες πιπεριές
  • 5 ντοματίνια
  • 50 γρ. μοτσαρέλα light

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το εσωτερικό ενός αβοκάντο με προσοχή, ώστε να μην χαλάσουμε τις φλούδες του.
  • Κόβουμε σε μικρά, όμοια κομμάτια τη μοτσαρέλα, τα ντοματάκια, το κρεμμύδι, το εσωτερικό του αβοκάντο και τις πιπεριές.
  • Σερβίρουμε τοποθετώντας όλα τα υλικά μέσα στη φλούδα του αβοκάντο.

Καλή απόλαυση!

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα