ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαράΜερίδες
210,6 kcal18,55 γρ.22,85 γρ.5,2 γρ.4

*Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 400 γρ. γιαούρτι 2%
  • 300 γρ. γάλα 1,5%
  • 20 γρ. στέβια
  • 15 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 150 γρ. κόκκινα φρούτα (cranberry, raspberry, μύρτιλα, βατόμουρα)
  • 30 γρ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε το γάλα με τη στέβια.
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης, τα οποία έχουμε μαλακώσει από πριν σε κρύο νερό.
  • Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε το γιαούρτι.
  • Τοποθετούμε το γλυκό σε μπολάκια και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
  • Έπειτα, βάζουμε τα κόκκινα φρούτα μαζί με το μέλι σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε, χωρίς να προσθέσουμε τίποτα άλλο, να βράσουν στα υγρά τους και να γίνουν σαν μια ελαφριά σάλτσα.
  • Μόλις το γλυκό κρυώσει, ρίχνουμε από επάνω τη σάλτσα με τα κόκκινα φρούτα και σερβίρουμε.

Καλή απόλαυση!

Από την pastry chef Ερμιόνη Άννα Ντέμα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort