• Θερμίδες: 352 kcal
  • Πρωτεΐνες: 27 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 7 γρ.
  • Λιπαρά: 24 γρ.

*Διατροφική ανάλυση ανά κομμάτι 100 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για τη ζύμη:

  • 30 γρ. τυρί κρέμα Philadelphia light
  • 150 γρ. μοτσαρέλα light
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου

Για την επικάλυψη:

  • 50 γρ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
  • 50 γρ. μοτσαρέλα
  • Πιπεριές
  • Μανιτάρια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα δύο τυριά της ζύμης. Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι και τα δύο αυγά, ανακατεύοντας ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Απλώνουμε σε στρογγυλό σχήμα τη ζύμη σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Μπορεί να είναι αρκετά ρευστή, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχήσει.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.
  • Ξεφουρνίζουμε, συνεχίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης.
  • Ψήνουμε άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η επιφάνεια.

Καλή απόλαυση! 🙂

Από τον chef Πασχάλη Ρεβύθη