ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαράΜερίδες
165,9 kcal23,8 γρ.7,6 γρ.4,5 γρ.10 τεμάχια

*Διατροφική ανάλυση ανά μπιφτέκι 100 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 κιλό κιμάς γαλοπούλας
  • 2 ασπράδια αυγού
  • 100 γρ. vιφάδες βρώμης
  • 20 γρ. ξίδι
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας ή 15 γρ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα. Έπειτα, σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Πλάθουμε 2 μπιφτέκια, τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με σαλάτα, ρύζι ολικής άλεσης ή ό,τι άλλο μας έχει συμβουλεύσει η/ο διατροφολόγος μας.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.