ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαράΜερίδες
349,8 kcal5,84 γρ.55,5 γρ.11,52

*Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα 180 γρ. παγωτού και 40 γρ. γκρανόλας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για το παγωτό

  • 3 μεσαίες μπανάνες
  • 50 γρ. γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου

Για τη γκρανόλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες και τις παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ή παραπάνω ώρες.
  • Ενώ οι μπανάνες παγώνουν, φτιάχνουμε την γκρανόλα σύμφωνα με αυτή τη συνταγή.
  • Αφού η γκρανόλα είναι έτοιμη, χτυπάμε στο μούλτι τις παγωμένες μπανάνες μαζί με το γάλα, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολ, ρίχνουμε επάνω σε αυτό όση γκρανόλα μας αρέσει και σερβίρουμε. Καλό θα ήταν να το καταναλώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί λιώνει εύκολα.

Καλή σας όρεξη! 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.