ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαρά
323 kcal7 γρ.25 γρ.22 γρ.

* Διατροφική ανάλυση ανά 125 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 400 γρ. μαλακό τόφου
  • 400 γρ. κουβερτούρα από 70% κακάο
  • 100 ml ζεστό νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια (μπλέντερ) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
  • Τοποθετούμε το μίγμα σε μπολάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Έπειτα, γαρνίρουμε όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.
  • Εάν η μους μείνει στο ψυγείο για παραπάνω από 4 ώρες, σφίγγει και θα ήταν καλό να την αφήσουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, πριν την καταναλώσουμε.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.