ΘερμίδεςΠρωτεΐνεςΥδατάνθρακεςΛιπαράΜερίδες
468 kcal4,6 γρ.16 γρ.43,3 γρ.3

* Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα 180 γρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 200 γρ. κρέμα καρύδας
  • 350 ml νερό
  • 2 κάψουλες με προβιοτικά
  • αποστειρωμένα βαζάκια με καπάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τοποθετούμε την κρέμα καρύδας σε ένα μπολ με καυτό νερό μέχρι να λιώσει, χωρίς να αφαιρέσουμε το πλαστικό της περίβλημα.
  • Αφού ζεσταθεί αρκετά, ανοίγουμε τη συσκευασία και ρίχνουμε την κρέμα σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύοντας μέχρι να εξαφανιστούν όλα τα κομματάκια και να ομογενοποιηθεί.
  • Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το ζεστό νερό.
  • Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε τις κάψουλες με τα προβιοτικά.
  • Γεμίζουμε τα βαζάκια μας με το μείγμα. Θα χρειαστούμε 1 μεγάλο βαζάκι ή δύο βαζάκια μεσαίου μεγέθους ή 3 πιο μικρά. Κλείνουμε με καπάκι τα βάζα και τα αποθηκεύουμε σε ζεστό μέρος για 12-24 ώρες.
  • Τέλος, βάζουμε τα βαζάκια στο ψυγείο και περιμένουμε λίγες ακόμη ώρες μέχρι το γιαούρτι μας να πήξει.

Για πολλές εβδομάδες διατηρείται στο ψυγείο μας.

Καλή απόλαυση!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort