• Θερμίδες: 399 kcal
  • Πρωτεΐνες: 43 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 2,7 γρ.
  • Λιπαρά: 24 γρ.

*διατροφική ανάλυση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 150 γρ. ξιφίας
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • χυμός από 1,5 μοσχολέμονο
  • 30 γρ. κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κόλιανδρο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 5 γρ. πιπεριές τσίλι κομμένες σε ροδέλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τους χυμούς από λεμόνι & μοσχολέμονο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο και τις πιπεριές τσίλι, φτιάχνοντας μία μαρινάδα.
  • Κόψτε με μακρύ κοφτερό μαχαίρι το ψάρι σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια.
  • Τοποθετήστε σε πιατέλα τα κομμάτια του ψαριού, περιχύστε με τη μαρινάδα, σκεπάστε τα με μία μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  • Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, με σαλάτα και λίγη από τη μαρινάδα.

Καλή απόλαυση!

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα