Μερίδες 1
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 382
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 23.9g37%
- Κορεσμένα Λιπαρά 4.3g22%
- Νάτριο 184mg8%
- Υδατάνθρακες 13.6g5%
- Εδώδιμες Ίνες 1.1g5%
- Σάκχαρα 5.3g
- Πρωτεΐνες 30.4g61%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τους χυμούς από λεμόνι & μοσχολέμονο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο και τις πιπεριές τσίλι, φτιάχνοντας μία μαρινάδα.
Κόψτε με μακρύ κοφτερό μαχαίρι το ψάρι σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια.
Τοποθετήστε σε πιατέλα τα κομμάτια του ψαριού, περιχύστε με τη μαρινάδα, σκεπάστε τα με μία μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, με σαλάτα και λίγη από τη μαρινάδα.
Καλή απόλαυση!
Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τους χυμούς από λεμόνι & μοσχολέμονο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο και τις πιπεριές τσίλι, φτιάχνοντας μία μαρινάδα.
Κόψτε με μακρύ κοφτερό μαχαίρι το ψάρι σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια.
Τοποθετήστε σε πιατέλα τα κομμάτια του ψαριού, περιχύστε με τη μαρινάδα, σκεπάστε τα με μία μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, με σαλάτα και λίγη από τη μαρινάδα.