Μερίδες 2
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 318
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 9.3g15%
- Κορεσμένα Λιπαρά 1.8g9%
- Νάτριο 776mg33%
- Υδατάνθρακες 9.3g4%
- Εδώδιμες Ίνες 3.7g15%
- Σάκχαρα 3.4g
- Πρωτεΐνες 48.1g97%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Κόβουμε προσεκτικά το ψάρι σε όσο το δυνατόν ίδια, μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Προσθέτουμε όλα μας τα υλικά σε ένα γυάλινο κατά προτίμηση μπολ και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε την γεύση στο αλάτι και στο λεμόνι (πρέπει να είναι έντονα όξινο).
Αφαιρούμε τα κουκούτσια και τη φλούδα από τα αβοκάντο, τα προσθέτουμε μαζί με τα άλλα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία αφράτη και λεία υφή.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη πούλπα.
Σε βαθύ πιάτο στρώνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από την κρέμα αβοκάντο και από πάνω με ένα κουτάλι προσθέτουμε το ψάρι. Τελειώνουμε με τη σούπα αγγούρι περιμετρικά από το ψάρι, με προσοχή να μην μας χυθεί επάνω στο ψάρι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Από τον σεφ Διονύση Ζαχαρόπουλο
Ingredients
Directions
Κόβουμε προσεκτικά το ψάρι σε όσο το δυνατόν ίδια, μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Προσθέτουμε όλα μας τα υλικά σε ένα γυάλινο κατά προτίμηση μπολ και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε την γεύση στο αλάτι και στο λεμόνι (πρέπει να είναι έντονα όξινο).
Αφαιρούμε τα κουκούτσια και τη φλούδα από τα αβοκάντο, τα προσθέτουμε μαζί με τα άλλα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία αφράτη και λεία υφή.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη πούλπα.
Σε βαθύ πιάτο στρώνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από την κρέμα αβοκάντο και από πάνω με ένα κουτάλι προσθέτουμε το ψάρι. Τελειώνουμε με τη σούπα αγγούρι περιμετρικά από το ψάρι, με προσοχή να μην μας χυθεί επάνω στο ψάρι.