Βραχάκια σοκολάτας

Υλικά για 7 μερίδες
 100 γρ αμύγδαλα
 100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση
1

Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στον αέρα στους 160oC για 8-10 λεπτά.

2

Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα

3

Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, περιχύνουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά.

4

Σε μια λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα μας, σχηματίζοντας βραχάκια με ένα κουτάλι.

5

Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για 2-3 ώρες

Καλή απόλαυση!