1) Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα αμυγδάλου ή όποιο άλλο φυτικό ρόφημα επιλέξουμε
2) Προσθέτουμε τους σπόρους chia, τις νιφάδες βρώμης και το νερό που περίσσεψε από την συνταγή της καραμέλας από χουρμάδες ή σιρόπι σφενδάμου και το αφήνουμε για 15’ μέχρι να πάρει μια παχύρευστη μορφή
3) Στη συνέχεια βάζουμε 1 κουτ. σούπας καραμέλα από χουρμά στα ποτήρια σερβιρίσματος
4)Στο τέλος βάζουμε τους καρπούς
5)Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο