Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα
Πλένουμε και στεγνώνουμε τη γαλλική σαλάτα.
Χοντροκόβουμε τα φύλλα της σαλάτας και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αγγουράκι, τον άνηθο, το τυρί cottage και το παξιμάδι.
Στη συνέχεια, κόβουμε σε μικρά κομμάτια τον σολομό και τον προσθέτουμε στη σαλάτα.
Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της βινεγκρέτ και την περιχύνουμε στη σαλάτα μας.
Ανακατεύουμε, ώστε η βινεγκρέτ να πάει σε όλα τα φύλλα της σαλάτας και σερβίρουμε.
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες