Γκοφρετάκια με πάστα φυστικιού και λευκή σοκολάτα

Υλικά για 8 μερίδες
 8 τεμάχια φρυγανιές Wasa Ολικής
 200 γρ φυστίκι Αιγίνης ψίχα
 1 τεμάχιο κουβερτούρα 100γρ λευκή σοκολάτα

Εκτέλεση
1

Βάζουμε τα φυστίκια Αιγίνης σε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε στο φούρνο, μέχρι να καβουρδιστούν.

2

Τοποθετούμε τα καβουρδισμένα φιστίκια σε μία πετσέτα και τρίβουμε για να απομακρυνθεί ο φλοιός.

3

Έπειτα, σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα καβουρδισμένα φιστίκια και χτυπάμε μέχρι να γίνει πολτός.

4

Σε ένα μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων, λιώνουμε τη σοκολάτα μας.

5

Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο μπλέντερ που έχουμε το πολτό από τα φυστίκια και χτυπάμε μέχρι να γίνει πάστα.

6

Αλείφουμε σε δύο φρυγανιές 20γρ από το μείγμα μας, για να γίνει γκοφρετάκι.

7

Βουτάμε το κάθε γκοφρετάκι σε 20γρ λιωμένης σοκολάτας και γαρνίρουμε με λίγο τριμμένο φιστίκι.

8

Βάζουμε τα γκοφρετάκια σε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και είναι έτοιμα.

Καλή απόλαυση!