Εύκολο παγωτό μπανάνας με επικάλυψη γκρανόλας

Συστατικά
Για το παγωτό
 3 Μπανάνες
 50 γρ Γάλα καρύδας
Για τη γκρανόλα
 80 γρ Σπιτική Γκρανόλα

Εκτέλεση
1

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες και τις παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ή παραπάνω ώρες.

2

Ενώ οι μπανάνες παγώνουν, φτιάχνουμε την γκρανόλα σύμφωνα με τη συνταγή.

3

Αφού η γκρανόλα είναι έτοιμη, χτυπάμε στο μούλτι τις παγωμένες μπανάνες μαζί με το γάλα, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

4

Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολ, ρίχνουμε επάνω σε αυτό όση γκρανόλα μας αρέσει και σερβίρουμε.

Tip
Καλό θα ήταν να το καταναλώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί λιώνει εύκολα.