Print Options:

Εύκολο παγωτό μπανάνας με επικάλυψη γκρανόλας

Μερίδες2 ΜερίδεςΠροετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα20 λεπτάΣυνολικός Χρόνος30 λεπτά

Συστατικά
Για το παγωτό
 3 Μπανάνες
 50 γρ Γάλα καρύδας
Για τη γκρανόλα
 80 γρ Σπιτική Γκρανόλα
Εκτέλεση
1

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες και τις παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ή παραπάνω ώρες.

2

Ενώ οι μπανάνες παγώνουν, φτιάχνουμε την γκρανόλα σύμφωνα με τη συνταγή.

3

Αφού η γκρανόλα είναι έτοιμη, χτυπάμε στο μούλτι τις παγωμένες μπανάνες μαζί με το γάλα, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

4

Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολ, ρίχνουμε επάνω σε αυτό όση γκρανόλα μας αρέσει και σερβίρουμε.

Tip
Καλό θα ήταν να το καταναλώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί λιώνει εύκολα.

Διατροφική Αξία

Μερίδες 2


Ποσότητα Ανά Μερίδα
Θερμίδες 333
% Ημερήσιων Αναγκών *
Λιπαρά 10.9g17%

Κορεσμένα Λιπαρά 4.9g25%
Νάτριο 76mg4%
Υδατάνθρακες 58.3g20%

Εδώδιμες Ίνες 7.1g29%
Σάκχαρα 26.4g
Πρωτεΐνες 6.2g13%

* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες