Ζελέ με πράσινο τσάι, μοσχολέμονο & μύρτιλα

Από την pastry chef Ερμιόνη Άννα Ντέμα

Συστατικά
 500 ml νερό
 80 g μέλι
 2 ματσάκια πράσινο τσάι
 3 σταγόνες μοσχολέμονο
 30 g φύλλα ζελατίνης
 μύρτιλα, μοσχολέμονο και φύλλα μέντας για ντεκόρ

Εκτέλεση
1

Ρίχνουμε το νερό σε μια κατσαρόλα και το τοποθετούμε επάνω στη φωτιά.

2

Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε τις σταγόνες από το μοσχολέμονο, το μέλι και το πράσινο τσάι και αφήνουμε το μείγμα για μερικά λεπτά, έτσι ώστε το τσάι να αφήσει τα εκχυλίσματά του.

3

Παράλληλα, έχουμε τοποθετήσει τις ζελατίνες σε παγωμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Αφού μαλακώσουν, τις ρίχνουμε μέσα στο τσάι και σουρώνουμε το μείγμα σε ένα μπολ.

4

Βάζουμε το ζελέ σε ποτήρια και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.

5

Τέλος, διακοσμούμε με μύρτιλα, φύλλα μέντας και φέτες από μοσχολέμονο και σερβίρουμε.