Από την pastry chef Ερμιόνη Άννα Ντέμα
Ρίχνουμε το νερό σε μια κατσαρόλα και το τοποθετούμε επάνω στη φωτιά.
Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε τις σταγόνες από το μοσχολέμονο, το μέλι και το πράσινο τσάι και αφήνουμε το μείγμα για μερικά λεπτά, έτσι ώστε το τσάι να αφήσει τα εκχυλίσματά του.
Παράλληλα, έχουμε τοποθετήσει τις ζελατίνες σε παγωμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Αφού μαλακώσουν, τις ρίχνουμε μέσα στο τσάι και σουρώνουμε το μείγμα σε ένα μπολ.
Βάζουμε το ζελέ σε ποτήρια και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
Τέλος, διακοσμούμε με μύρτιλα, φύλλα μέντας και φέτες από μοσχολέμονο και σερβίρουμε.
Μερίδες 5
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες