Από τον σεφ Στέργιο Τσαγκαδόπουλο
Αλέθουμε στο multi τη βρώμη μέχρι να γίνει σαν αλεύρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τηn αλεσμένη βρώμη και το baking powder.
Ψιλοκόβουμε σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε τα βερίκοκα, τα cranberry και τους ξηρούς καρπούς αφού πρώτα τους έχουμε καβουρδίσει.
Αφού πέσει λίγο η θερμοκρασία, ρίχνουμε το αυγό και ανακατεύουμε ξανά.
Τέλος, προσθέτουμε το χλιαρό νερό, ανακατεύοντας καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ψήνουμε το κέικ σε μακρόστενη φόρμα στους 170 βαθμούς για μία ώρα.