Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα
Τρίβουμε τη ντομάτα στον τρίφτη και τη προσθέτουμε στο τηγάνι
Αφήνουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί η υγρασία από τη ντομάτα
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε πιπέρι, αλάτι και άλλα μυρωδικά της αρεσκείας μας
Ανακατεύουμε τα αυγά με ένα πιρούνι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι
Ανακατεύουμε με μία κουτάλα μέχρι να αρχίσουν να ψήνονται τα αυγά και μόλις αρχίσουν να δένουν, κατεβάζουμε από τη φωτιά
Σε ένα πιάτο τοποθετούμε το μαρούλι, ραντίζουμε με το ξύδι και από πάνω βάζουμε το ψωμί
Προσθέτουμε τον καγιανά πάνω στο ψωμί και τρίβουμε τη φέτα