Κεκάκια ζέας με κόκκινα φρούτα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά

Από την pastry chef Ερμιόνη Άννα Ντέμα

Συστατικά
 150 g γάλα 1,5%
 150 g κόκκινα φρούτα (cranberry, raspberry, μύρτιλα, βατόμουρα)
 150 g αλεύρι ζέας
 100 g αλεύρι μαλακό
 20 g στέβια
 10 g baking powder
 2 αυγά
 2 g αλάτι

Εκτέλεση
1

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα κόκκινα φρούτα, έτσι ώστε να μην μας διαλυθούν με το χτύπημα.

2

Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια του κέικ και ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.