Κουακερόπιτα

Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 4 ασπράδια αυγού
 1 κρόκος αυγού
 40γρ. νιφάδες βρώμης
 1/2 κ.γλ. κανέλα
 1 κ.σ. μέλι
 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
 50γρ. γάλα 1,5%
 Κομμάτια μήλουπροαιρετικά

Εκτέλεση
1

Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με τον κρόκο μέχρι να αφρίσουν λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη βρώμη και το γάλα

2

Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ψήνουμε και από τις δύο μεριές την ομελέτα μας για για 2-3 λεπτά

3

Στο τέλος, αφού είναι έτοιμη, ρίχνουμε από πάνω το μέλι και την κανέλα. Αν θέλουμε μπορούμε να συνοδεύσουμε την κουακερόπιτα με μήλο ή άλλο φρούτο της επιλογής μας