Μοσχαρίσια Μπιφτέκια

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 1 κιλό κιμάς Mοσχαρίσιος
 2 Aσπράδια Aυγού
 20 γρ Ξίδι
 100 γρ Νιφάδες Βρώμης
 1/2 Κρεμμύδι
 1 Καρότο τριμμένο
 1 κουταλιά του γλυκού Αλάτι
 1 κουταλιά του γλυκού Πάπρικα
 1 κουταλιά της σούπας Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.

2

Έπειτα, σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.

3

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

Tip
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με σαλάτα, ρύζι ολικής άλεσης ή ότι άλλο μας έχει συμβουλεύσει η/ο διατροφολόγος μας.