Print Options:

Μοσχαρίσια Μπιφτέκια

Μερίδες10 ΜερίδεςΠροετοιμασία5 λεπτάΜαγείρεμα25 λεπτάΣυνολικός Χρόνος30 λεπτά

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 1 κιλό κιμάς Mοσχαρίσιος
 2 Aσπράδια Aυγού
 20 γρ Ξίδι
 100 γρ Νιφάδες Βρώμης
 1/2 Κρεμμύδι
 1 Καρότο τριμμένο
 1 κουταλιά του γλυκού Αλάτι
 1 κουταλιά του γλυκού Πάπρικα
 1 κουταλιά της σούπας Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.

2

Έπειτα, σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.

3

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

Tip
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με σαλάτα, ρύζι ολικής άλεσης ή ότι άλλο μας έχει συμβουλεύσει η/ο διατροφολόγος μας.

Διατροφική Αξία

Μερίδες 10


Ποσότητα Ανά Μερίδα
Θερμίδες 209
% Ημερήσιων Αναγκών *
Λιπαρά 13.9g22%

Κορεσμένα Λιπαρά 5.2g26%
Νάτριο 224mg10%
Υδατάνθρακες 6.2g3%

Εδώδιμες Ίνες 1g4%
Σάκχαρα 0.7g
Πρωτεΐνες 14.3g29%

* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες