Μους Σοκολάτα με τόφου

Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 400 γρ Τόφου
 400 γρ Κουβερτούρα από 70% κακάο
 100 ml Νερό

Εκτέλεση
1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια (μπλέντερ) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.

2

Τοποθετούμε το μίγμα σε μπολάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Έπειτα, γαρνίρουμε όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.

Tip
Εάν η μους μείνει στο ψυγείο για παραπάνω από 4 ώρες, σφίγγει και θα ήταν καλό να την αφήσουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, πριν την καταναλώσουμε.