Print Options:

Μους Σοκολάτα με τόφου

Μερίδες7 ΜερίδεςΠροετοιμασία5 λεπτάΣυνολικός Χρόνος5 λεπτά

Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 400 γρ Τόφου
 400 γρ Κουβερτούρα από 70% κακάο
 100 ml Νερό
Εκτέλεση
1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια (μπλέντερ) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.

2

Τοποθετούμε το μίγμα σε μπολάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Έπειτα, γαρνίρουμε όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.

Tip
Εάν η μους μείνει στο ψυγείο για παραπάνω από 4 ώρες, σφίγγει και θα ήταν καλό να την αφήσουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, πριν την καταναλώσουμε.

Διατροφική Αξία

Serving Size 125 g

Μερίδες 7


Ποσότητα Ανά Μερίδα
Θερμίδες 411
% Ημερήσιων Αναγκών *
Λιπαρά 29g45%

Κορεσμένα Λιπαρά 15.6g78%
Νάτριο 18mg1%
Υδατάνθρακες 29.8g10%

Εδώδιμες Ίνες 6.9g28%
Σάκχαρα 15.4g
Πρωτεΐνες 8.9g18%

* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες