Από τον chef Πασχάλη Ρεβύθη
Θρυμματίζουμε σε χοντρά κομμάτια τα καρύδια
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και χτυπάμε όλα τα συστατικά στο multi.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί για κέικ και απλώνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10′-15′.
Serving Size 50g
Μερίδες 10
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες