Serving Size 50g
Μερίδες 10
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 224
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 11.8g19%
- Κορεσμένα Λιπαρά 1g5%
- Νάτριο 2mg1%
- Υδατάνθρακες 27.1g10%
- Εδώδιμες Ίνες 4.4g18%
- Σάκχαρα 11.8g
- Πρωτεΐνες 6.1g13%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Χτυπάμε σε γουδί τα φουντούκια ή τα περνάμε από μούλτι, χωρίς να τα διαλύσουμε εντελώς.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ πολύ καλά, μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα και το πιέζουμε με την κάτω πλευρά ενός ποτηριού για να σφίξει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10′-15′.
Καλή απόλαυση!
Από τον chef Πασχάλη Ρεβύθη
Ingredients
Directions
Χτυπάμε σε γουδί τα φουντούκια ή τα περνάμε από μούλτι, χωρίς να τα διαλύσουμε εντελώς.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ πολύ καλά, μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα και το πιέζουμε με την κάτω πλευρά ενός ποτηριού για να σφίξει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10′-15′.