Μπάρες με ρυζογκοφρέτες, φιστικοβούτυρο, maple syrup και σοκολάτα

Υλικά για 7 μερίδες
 100 γρ φιστικοβούτυρο
 100 γρ ρυζογκοφρέτες
 100 γρ κουβερτούρα κακάο ή σταγόνες σοκολάτας
 50 γρ maple syrup
 1 κουτ. σούπας λάδι καρύδας

Εκτέλεση
1

Σε ένα μπωλ προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο και το maple syrup και ανακατεύουμε

2

Στη συνέχεια, σπάμε τις ρυζογκοφρέτες με τα χέρια μας σε μικρά κομματάκια, τις προσθέτουμε στο μπωλ και ανακατεύουμε το μείγμα

3

Σε μια μακρόστενη φόρμα τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στο αντικολλητικό χαρτί.

4

Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας

5

Περιχύνουμε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω στο μείγμα

6

Mεταφέρουμε την φόρμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να παγώσει το μείγμα μας

7

Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και κόβουμε σε μπάρες

Καλή απόλαυση!