Μερίδες1 Μερίδα
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα4 hrsΣυνολικός Χρόνος4 hrs 10 λεπτάΔυσκολίαΕύκολο

Συστατικά
 150 g ξιφίας
 χυμός από 1 λεμόνι
 χυμός από 1,5 μοσχολέμονο
 30 g κρεμμύδι
 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κόλιανδρο
 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 5 g πιπεριές τσίλι κομμένες σε ροδέλες
Διατροφική Αξία

Μερίδες 1


Ποσότητα Ανά Μερίδα
Θερμίδες 382
% Ημερήσιων Αναγκών *
Λιπαρά 23.9g37%
Κορεσμένα Λιπαρά 4.3g22%
Νάτριο 184mg8%
Υδατάνθρακες 13.6g5%
Εδώδιμες Ίνες 1.1g5%
Σάκχαρα 5.3g
Πρωτεΐνες 30.4g61%

* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες

Εκτέλεση
1

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τους χυμούς από λεμόνι & μοσχολέμονο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο και τις πιπεριές τσίλι, φτιάχνοντας μία μαρινάδα.

2

Κόψτε με μακρύ κοφτερό μαχαίρι το ψάρι σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια.

3

Τοποθετήστε σε πιατέλα τα κομμάτια του ψαριού, περιχύστε με τη μαρινάδα, σκεπάστε τα με μία μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

4

Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, με σαλάτα και λίγη από τη μαρινάδα.

Καλή απόλαυση!

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα

Κατηγορία

Ingredients

Συστατικά
 150 g ξιφίας
 χυμός από 1 λεμόνι
 χυμός από 1,5 μοσχολέμονο
 30 g κρεμμύδι
 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κόλιανδρο
 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 5 g πιπεριές τσίλι κομμένες σε ροδέλες

Directions

Εκτέλεση
1

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τους χυμούς από λεμόνι & μοσχολέμονο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο και τις πιπεριές τσίλι, φτιάχνοντας μία μαρινάδα.

2

Κόψτε με μακρύ κοφτερό μαχαίρι το ψάρι σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια.

3

Τοποθετήστε σε πιατέλα τα κομμάτια του ψαριού, περιχύστε με τη μαρινάδα, σκεπάστε τα με μία μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

4

Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, με σαλάτα και λίγη από τη μαρινάδα.

Ξιφίας Ceviche
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε
τις καλύτερες συνταγές.

mersin escort çorlu escort erzincan escort görükle escort Samsun escort