Από τον σεφ Διονύση Ζαχαρόπουλο
Σοτάρουμε τα μανιτάρια μας σε καυτή κατσαρόλα.
Αφού πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε το ζωμό.
Αφήνουμε να βράσει για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα μανιτάρια.
Όσο ακόμα είναι ζεστό το μίγμα μας, το περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή πάστα.
Τέλος, προσθέτουμε το λάδι τρούφας.