Πάστα Μανιταριών

Από τον σεφ Διονύση Ζαχαρόπουλο

Συστατικά
 200 γρ Μανιτάρια portobello ή άλλου είδους
 50 γρ Κρεμμύδι λευκό, ξερό ψιλοκομμένο
 1 σκελίδα Σκόρδο
 20 ml Κρασί λευκό
 150 ml Ζωμός βοδινού
 2-3 σταγόνες Λάδι λευκής τρούφας

Εκτέλεση
1

Σοτάρουμε τα μανιτάρια μας σε καυτή κατσαρόλα.

2

Αφού πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.

3

Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε το ζωμό.

4

Αφήνουμε να βράσει για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα μανιτάρια.

5

Όσο ακόμα είναι ζεστό το μίγμα μας, το περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή πάστα.

6

Τέλος, προσθέτουμε το λάδι τρούφας.