Πίτσα χαμηλή σε υδατάνθρακες

Από τον chef Πασχάλη Ρεβύθη

Συστατικά
Για τη ζύμη:
 30 g τυρί κρέμα Philadelphia light
 150 g μοτσαρέλα light
 2 αυγά
 100 g αλεύρι αμυγδάλου
Για την επικάλυψη:
 50 g σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
 50 g μοτσαρέλα
 Πιπεριές
 Μανιτάρια

Εκτέλεση
1

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα δύο τυριά της ζύμης. Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι και τα δύο αυγά, ανακατεύοντας ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2

Απλώνουμε σε στρογγυλό σχήμα τη ζύμη σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Μπορεί να είναι αρκετά ρευστή, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχήσει.

3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.

4

Ξεφουρνίζουμε, συνεχίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης.

5

Ψήνουμε άλλα 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η επιφάνεια.