Σε ένα ζεστό τηγανάκι ρίχνουμε το σουσάμι.
Καβουρδίζουμε ανακατεύοντας συνεχώς για να μην μας καεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πάρει ένα σκούρο ξανθό χρώμα.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το μέλι και το βράζουμε για περίπου 10 λεπτά.
Για να δούμε αν είναι έτοιμο το μέλι ρίχνουμε σταγόνες σε ένα ποτηράκι με κρύο νερό και αν δούμε ότι αυτή η σταγόνα δεν διαλυθεί μέσα στο νερό μέχρι να πέσει στο πάτο του, τότε είναι έτοιμο. Αν όχι συνεχίζουμε λίγο ακόμα το βράσιμο.
Ρίχνουμε το σουσάμι και τα υπόλοιπα υλικά μέσα στο μελι , ομογενοποιούμε πολύ καλά με μια ξύλινη κουτάλα και ρίχνουμε το μίγμα μας σε μια λαδόκολλα.
Στη συνέχεια σκεπάζουμε το μίγμα με άλλη μια λαδόκολλα και με έναν πλάστη απλώνουμε το μίγμα σε πάχος περίπου 2 εκατοστών.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε σε κομμάτια της αρεσκείας μας.
Μερίδες 1
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες