Πρωτότυπο σνακ με αβοκάντο

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 50 g αβοκάντο
 2 ροδέλες κρεμμυδιού
 2-3 ροδέλες κόκκινες πιπεριές
 5 ντοματίνια
 50 g μοτσαρέλα light

Εκτέλεση
1

Καθαρίζουμε το εσωτερικό ενός αβοκάντο με προσοχή, ώστε να μην χαλάσουμε τις φλούδες του.

2

Κόβουμε σε μικρά, όμοια κομμάτια τη μοτσαρέλα, τα ντοματάκια, το κρεμμύδι, το εσωτερικό του αβοκάντο και τις πιπεριές.

3

Σερβίρουμε τοποθετώντας όλα τα υλικά μέσα στη φλούδα του αβοκάντο.