Print Options:

Πρωτότυπο σνακ με αβοκάντο

Μερίδες1 ΜερίδαΠροετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα10 λεπτάΣυνολικός Χρόνος20 λεπτά

Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 50 g αβοκάντο
 2 ροδέλες κρεμμυδιού
 2-3 ροδέλες κόκκινες πιπεριές
 5 ντοματίνια
 50 g μοτσαρέλα light
Εκτέλεση
1

Καθαρίζουμε το εσωτερικό ενός αβοκάντο με προσοχή, ώστε να μην χαλάσουμε τις φλούδες του.

2

Κόβουμε σε μικρά, όμοια κομμάτια τη μοτσαρέλα, τα ντοματάκια, το κρεμμύδι, το εσωτερικό του αβοκάντο και τις πιπεριές.

3

Σερβίρουμε τοποθετώντας όλα τα υλικά μέσα στη φλούδα του αβοκάντο.

Διατροφική Αξία

Ποσότητα Ανά Μερίδα
Θερμίδες 184
% Ημερήσιων Αναγκών *
Λιπαρά 11.7g18%

Κορεσμένα Λιπαρά 3.8g19%
Νάτριο 110mg5%
Υδατάνθρακες 9.9g4%

Εδώδιμες Ίνες 4.9g20%
Σάκχαρα 4.1g
Πρωτεΐνες 12g24%

* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες