Από τον chef Αντώνη Κουρκούτα
Καθαρίζουμε το εσωτερικό ενός αβοκάντο με προσοχή, ώστε να μην χαλάσουμε τις φλούδες του.
Κόβουμε σε μικρά, όμοια κομμάτια τη μοτσαρέλα, τα ντοματάκια, το κρεμμύδι, το εσωτερικό του αβοκάντο και τις πιπεριές.
Σερβίρουμε τοποθετώντας όλα τα υλικά μέσα στη φλούδα του αβοκάντο.
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες