Σαλάτα με ζυμαρικά από ρεβύθι, ανθότυρο και dressing με λεμόνι-ξύδι

Υλικά για 2 μερίδες
 200 γρ ζυμαρικά από ρεβύθια μαγειρεμένα
 120 γρ ανθότυρο
 80 γρ αγγούρι
 80 γρ ντοματίνια
 8 τεμάχια ελιές Καλαμών
 40 γρ πιπεριά
 Λίγος μαϊντανός
 2 κουτ. σούπας κρεμμύδι
 4 τεμ πιπεριές τουρσί
Για το dressing
 30 γρ ελαιόλαδο
 1 φλιτζάνι χυμός λεμόνι
 2 κουτ. σούπας ξύδι
 Λίγο πιπέρι και ρίγανη

Εκτέλεση
Για το dressing
1

Σε ένα μπλέντερ αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά για το dressing μέχρι να δέσουν και να γίνουν ένα ομοιογενές μειγμα

Για τη σαλάτα
2

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά από ρεβύθι και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε

3

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, τα ντοματίνια, το αγγούρι, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό

4

Σε ένα μικρό μπολ τοποθετούμε τα ζυμαρικά από ρεβύθι μαζί με το ανθότυρο, τις ελιές και τα ψιλοκομμένα λαχανικά

5

Πάνω από τη σαλάτα μας περιχύνουμε το dressing

Καλή απόλαυση!