Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο μαζί με το στραγγιστό γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και τον κόλιανδρο
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε την κινόα σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει καλά. Έπειτα βράζουμε τη γλυκοπατάτα για 15-20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα, το κρεμμύδι και το δυόσμο
Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύουμε την κινόα, τη γλυκοπατάτα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά για τη σαλάτα
Ψήνουμε το κοτόπουλο στη λαδόκολλα για 30-35 λεπτά, μέχρι η θερμοκρασία του να φτάσει τους 72-75οC.
Προσθέτουμε το ψητό κοτόπουλο και το ελαιόλαδο στη σαλάτα μας. Από πάνω περιχύνουμε την κρέμα αβοκάντο και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και η σαλάτα μας είναι έτοιμη