Σαλάτα με φακές beluga, κόκκινη πιπεριά και πορτοκάλι

Υλικά για 2 μερίδες
 400 γρ φακές βρασμένες
 2 τεμ κόκκινη πιπεριά
 2 τεμ πορτοκάλι
 4 τεμ φρυγανιές ολικής
Για το dressing
 40 γρ ελαιόλαδο
 20 γρ ξύδι
 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
 Λίγο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
1

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φακές και όταν είναι έτοιμες τις σουρώνουμε

2

Ψιλοκόβουμε την κόκκινη πιπεριά και κόβουμε το πορτοκάλι σε φιλέτα

3

Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύουμε όλα τα συστατικά για το dressing

4

Προσθέτουμε την πιπεριά και το πορτοκάλι στις φακές και περιχύνουμε το dressing απο πάνω

5

Συνοδεύουμε το γεύμα μας με 2 φρυγανιές ολικής

Καλή απόλαυση!