Μερίδες 10
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 287
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 17g27%
- Κορεσμένα Λιπαρά 7g35%
- Νάτριο 5mg1%
- Υδατάνθρακες 31g11%
- Εδώδιμες Ίνες 5g20%
- Σάκχαρα 25g
- Πρωτεΐνες 5g10%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα πιάτο και τοποθετούμε τους χουρμάδες μας.
Ανοίγουμε τον πρώτο χουρμά στην μέση με μια οριζόντια τομή με το μαχαίρι .
αφαιρούμε το κουκούτσι, προσθέτουμε 1 κ.σ (15γρ) φιστικοβούτυρο και τον κλείνουμε.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με τους υπόλοιπους χουρμάδες.
Στην συνέχεια λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων μαζί με το λάδι καρύδας.
Βουτάμε έναν έναν χουρμά στο μπολ με την λιωμένη σοκολάτα και τον τοποθετούμε στην λαδόκολλα.
Μόλις ολοκληρώσουμε την διαδικασία με όλους τους χουρμάδες, τους βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα, στην συνέχεια πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού και τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα.
Ingredients
Directions
Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα πιάτο και τοποθετούμε τους χουρμάδες μας.
Ανοίγουμε τον πρώτο χουρμά στην μέση με μια οριζόντια τομή με το μαχαίρι .
αφαιρούμε το κουκούτσι, προσθέτουμε 1 κ.σ (15γρ) φιστικοβούτυρο και τον κλείνουμε.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με τους υπόλοιπους χουρμάδες.
Στην συνέχεια λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων μαζί με το λάδι καρύδας.
Βουτάμε έναν έναν χουρμά στο μπολ με την λιωμένη σοκολάτα και τον τοποθετούμε στην λαδόκολλα.
Μόλις ολοκληρώσουμε την διαδικασία με όλους τους χουρμάδες, τους βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα, στην συνέχεια πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού και τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα.