Κόβουμε το κρέας σε κύβους και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τον κρόκο του αυγού, βουτάμε μέσα το κρέας και το περνάμε στα ξυλάκια δενδρολίβανου.
Αλέθουμε τα φιστίκια στο μπλέντερ και στη συνέχεια βουτάμε και πανάρουμε τα σουβλάκια. Ψεκάζουμε με λίγο λάδι τα σουβλάκια, έτσι ώστε να λαδωθούν ομοιόμορφα.
Τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο (στους 250°) για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας.
Σοτάρουμε την πατάτα σε κύβους μαζί με το κρεμμύδι.
Πλένουμε πολύ καλά και βράζουμε τις πατατούλες ολόκληρες.
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λίγο λάδι και μαραίνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα.
Ρίχνουμε τις πατατούλες και τις γυρίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Έπειτα, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Τα φέρνουμε όλα μαζί δυο βόλτες και, σε ένα βαθύ πιάτο, πολτοποιούμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν πουρές.
Στο τέλος, αλατοπιπερώνουμε.