Σπαγγέτι “High Protein” με γαρίδες

Υλικά
 400γρ. σπαγγέτι “High Protein
 500γρ. γαρίδες καθαρισμένες
 4 κ.σ. ελαιόλαδο
 1 κρεμμύδι ξηρό ψιλοκομμένο
 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
 1 κ.σ πελτέ ντομάτας
 2 φρέσκες ντομάτες τριμμένες
 1 φύλλο δάφνης
 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
 Αλάτι
 Μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
1

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

2

Σε μία κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, χωρίς όμως να πάρει χρώμα

3

Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, το σκόρδο και τα μπαχαρικά και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό

4

Προσθέτουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε άλλα 2 λεπτά

5

Ρίχνουμε τη φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά, αλλά να μην παραβράσουν οι γαρίδες