Serving Size 40 g
Μερίδες 25
- Ποσότητα Ανά Μερίδα
- Θερμίδες 192
- % Ημερήσιων Αναγκών *
- Λιπαρά 10.6g17%
- Κορεσμένα Λιπαρά 4.9g25%
- Νάτριο 63mg3%
- Υδατάνθρακες 21.7g8%
- Εδώδιμες Ίνες 3g12%
- Σάκχαρα 5.9g
- Πρωτεΐνες 4.5g9%
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες
Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια, απλώνουμε τη γκρανόλα μας σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσει. Ενώ η γκρανόλα μας ψήνεται, την ανακατεύουμε κάθε 5 λεπτά, ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα όλοι οι ξηροί της καρποί.
Αφού ψηθεί, μπορούμε να την κάνουμε πιο νόστιμη με άλλα υλικά της αρεσκείας μας. Ο σεφ μας προτείνει να προσθέσουμε μαύρη σταφίδα και κομματάκια σοκολάτας υγείας. Ή flakes καρύδας και αποξηραμένα cranberries, blueberries ή goji berries. Ή flakes μπανάνας, αποξηραμένο μήλο και καρύδια pecan.
Καλή επιτυχία!
Από τον Chef de Partie Χρήστο Φανίδη
Ingredients
Directions
Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια, απλώνουμε τη γκρανόλα μας σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσει. Ενώ η γκρανόλα μας ψήνεται, την ανακατεύουμε κάθε 5 λεπτά, ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα όλοι οι ξηροί της καρποί.
Αφού ψηθεί, μπορούμε να την κάνουμε πιο νόστιμη με άλλα υλικά της αρεσκείας μας. Ο σεφ μας προτείνει να προσθέσουμε μαύρη σταφίδα και κομματάκια σοκολάτας υγείας. Ή flakes καρύδας και αποξηραμένα cranberries, blueberries ή goji berries. Ή flakes μπανάνας, αποξηραμένο μήλο και καρύδια pecan.