Στραγγιστό γιαούρτι 2% με αλατισμένη καραμέλα απο χουρμά ,καβουρδισμένα φιστίκια και επικάλυψη κουβερτούρας

Υλικά
 1 τεμάχιο γιαούρτι στραγγιστό 2% 200γρ
 2 κουτ. σούπας αλατισμένη καραμέλα από βασιλικούς χουρμάδες
 40 γρ. κουβερτούρα
 20 γρ. φιστίκια

Εκτέλεση
1

Σε ένα μπολ προσθέτετε το γιαούρτι και απλώνετε μια στρώση από την αλατισμένη καραμέλα πάνω από το γιαούρτι.

2

Σε ένα ταψάκι τοποθετείτε τα φιστίκια και το βάζετε στον φούρνο στους 160ο C, μέχρι να καβουρδιστούν. Μόλις είναι έτοιμα, βάζετε τα καβουρδισμένα φιστίκια στο μπολ, πάνω από την αλατισμένη καραμέλα.

3

Σε ένα μπεν μαρί λιώνετε την κουβερούρα και την περιχύνετε στο μπολ, πάνω από τα καβουρδισμένα φιστίκια.

4

Τοποθετείτε το μπολ στην κατάψυξη για 15 λεπτά και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!