Σε ένα μπολ προσθέτετε το γιαούρτι και απλώνετε μια στρώση από την αλατισμένη καραμέλα πάνω από το γιαούρτι.
Σε ένα ταψάκι τοποθετείτε τα φιστίκια και το βάζετε στον φούρνο στους 160ο C, μέχρι να καβουρδιστούν. Μόλις είναι έτοιμα, βάζετε τα καβουρδισμένα φιστίκια στο μπολ, πάνω από την αλατισμένη καραμέλα.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνετε την κουβερούρα και την περιχύνετε στο μπολ, πάνω από τα καβουρδισμένα φιστίκια.
Τοποθετείτε το μπολ στην κατάψυξη για 15 λεπτά και σερβίρετε.