Ταρτάρ γαρίδας με φρέσκο προζυμένιο ψωμί ολικής και αβοκάντο

Υλικά για 2 μερίδες
 200 γρ γαρίδες ωμές
 2 φέτες ψωμί φρέσκο προζυμένιο ολικής
 110 γρ αβοκάντο
 2 κουτ. γλυκού σχοινόπρασο
 ξύσμα από δύο λάιμ
 χυμός από δύο λάιμ
 2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 Αλάτι
 Πιπέρι

Εκτέλεση
1

Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρώντας το κεφάλι και βγάζοντας το κέλυφος.

2

Κόβουμε σε κομματάκια τις γαρίδες, ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε ξύσμα από ένα λάιμ, το χυμό του, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε.

3

Σε ένα μπολ λιώνουμε το αβοκάντο με λίγο λάιμ και πιπεριές.

4

Αλείφουμε πάνω στο ψωμί το αβοκάντο και προσθέτουμε από πάνω το ταρτάρ γαρίδας.

Καλή απόλαυση!