Χοιρινό ψαρονέφρι με σπανάκι & άγριο ρύζι

Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 170 g χοιρινό ψαρονέφρι + 1 κουτ. γλυκ. ελαιόλαδο
 100 g άγριο ρύζι
 200 g σπανάκι σοτέ + 1 κουτ. γλυκ. ελαιόλαδο
 2 κουτ. σουπ. dip γκουακαμόλε
 αλάτι/πιπέρι

Εκτέλεση
1

Βράζουμε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέχρι να ανοίξει από τον φλοιό του, για περίπου 20-25 λεπτά και σουρώνουμε.

2

Σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το σπανάκι με το ελαιόλαδο και με ελάχιστο αλάτι για 3-4 λεπτά.

3

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε στρογγυλά φιλετάκια πάχους 1,5-2 εκ, τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και αλατίζουμε ελαφρά.

4

Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά, σε σχάρα ή σε τηγάνι για 3-4 λεπτά από την κάθε μεριά και σερβίρουμε με το dip γκουακαμόλε.