Κουλούρι Θεσσαλονίκης με τυρί κρέμα light, γαλοπούλα, φράουλες και λαχανικά

Συστατικά
 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης των 50γρ.
 30γρ. τυρί κρέμα light
 2 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή
 10 φράουλες
 Ανάμεικτα λαχανικάόπως ρόκα, λόλα, ντοματίνια, κόκκινη πιπεριά

Εκτέλεση
1

Κόβουμε το κουλούρι στη μέση και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τη γαλοπούλα

2

Σε ένα πιάτο σερβίρουμε τα λαχανικά, τις φράουλες και από πάνω προσθέτουμε το κουλούρι