Banana bread

Συστατικά
 250γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
 3 μπανάνες ώριμες
 1/2 κ.γλ. βανίλια
 3 αυγά
 100γρ. γιαούρτι 2%
 50γρ. ελαιόλαδο
 1/2 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι
 1 κ.σ. μέλι
 1 κ.γλ. μαγειρική σόδα

Εκτέλεση
1

Λιώνουμε τις μπανάνες σε ένα μεγάλο μπολ

2

Χτυπάμε τα αυγά, μέχρι να αφρατέψουν

3

Προσθέτουμε στο μπολ με τις μπανάνες τα αυγά, όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα

4

Βάζουμε λαδόκολλα σε μια φόρμα για κέικ και ρίχνουμε το μείγμα

5

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα

6

Περιμένουμε να κρυώσει το μείγμα, το ξεφορμάρουμε και το κόβουμε σε μερίδες