Print Options:

Nutrition Support dip No. 4 (γκουακαμόλε με γιαούρτι)

Μερίδες6 Μερίδες

Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά (για 100γρ. dip)
 31γρ. αβοκάντο
 3γρ. χυμό λεμόνι
 2γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο
 1 καυτερή πιπερίτσα
 53γρ. γιαούρτι 2%
Εκτέλεση
1

Αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να δέσουν και να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα

2

*Για 200γρ. dip μπορείτε να διπλασιάσετε τις αναλογίες.

Διατροφική Αξία

Serving Size 15γρ

Μερίδες 6


Ποσότητα Ανά Μερίδα
Θερμίδες 13
% Ημερήσιων Αναγκών *
Λιπαρά 1g2%

Κορεσμένα Λιπαρά 0g
Νάτριο 6mg1%
Υδατάνθρακες 1g1%

Εδώδιμες Ίνες 0g
Σάκχαρα 1g
Πρωτεΐνες 1g2%

* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες