Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα μούρα και τα βάζουμε στην κατάψυξη για να παγώσουν.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα. Έπειτα βουτάμε τα μούρα μέσα και τα παγώνουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια λιώνουμε στο μπεν μαρί την κουβερτούρα γάλακτος, βουτάμε τα μούρα μέσα και ξαναπαγώνουμε.
Τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα!
Μερίδες 4
* Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal, για έναν υγιή ενήλικα. Οι ημερήσιες ανάγκες σας δύναται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες αναλόγως με τις θερμιδικές σας ανάγκες