Vegan Dip από κάσιους

Από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα

Συστατικά
 200 γρ Κάσιους ωμά
 200 ml Νερό
 8 γρ Αλάτι
 40 ml Ξίδι
 150 ml Ελαιόλαδο
 10 ml Λάδι τρούφας
 Πιπέρι μαύρο

Εκτέλεση
1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια (μπλέντερ) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.

2

Σερβίρουμε σε ένα μπολ για dip ή με ζυμαρικά της αρεσκείας μας ή με όποιον άλλο τρόπο μας αρέσει.